Καθαριστικα & Προστατευτικα

DUROSTICK

Nano Proof Fabric DS-300

Αδιαβροχοποιητικό και ελαιοαπωθητικό υγρό εμποτισμού υδατικής βάσης, υψηλής διεισδυτικότητας, με βάση τη Νανοτεχνολογία. Δημιουργεί μία λεπτή, αόρατη ασπίδα προστασίας, μεγάλης αντοχής και διάρκειας. Απωθεί την υγρασία, χωρίς να αλλοιώνει την όψη και την υφή του υφάσματος. Διευκολύνει τον καθαρισμό με τη χρήση μόνο νερού, αποτρέποντας τη φθορά από τη χρήση καθαριστικών. Αδιαβροχοποιεί τα περισσότερα συνθετικά και βαμβακερά πανιά πυκνής πλέξης, εμποδίζοντας παράλληλα τη δημιουργία λιπαρών και άλλων λεκέδων από λάδι, κρασί, καφέ, ποτά κλπ. Το NANO PROOF FABRIC DS-300 απωθεί τη βρωμιά, την καπνιά και τους ρύπους που εμποτίζουν τα υφάσματα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία επιφάνειας Βαμβακερές και συνθετικές επιφάνειες, εφόσον χρειάζεται, καθαρίζονται άφοβα, χωρίς αλλοίωση με το βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό BIOCLEAN γενικής χρήσης με έναν απλό ψεκασμό ή με τον αφρό καθαρισμού DUROFOAM CLEANER της DUROSTICK.

2. Εφαρμογή Το προϊον εφαρμόζεται ως έχει ψεκάζοντας ομοιόμορφα από απόσταση 10- 15cm σε στεγνές επιφάνειες. Σε ιδιαίτερα απορροφητικά υφάσματα επαναλαμβάνουμε 10 λεπτά αργότερα από τον αρχικό ψεκασμό. Ακολουθεί απαραίτητα η χρήση θερμότητας (αερόθερμο, πιστολάκι μαλλιών κλπ.) έως ότου το ύφασμα στεγνώσει - για περίπου 10 λεπτά. Το NANO PROOF FABRIC DS-300 στις μεγαλύτερες συσκευασίες (3,5lt και 18lt), εφαρμόζεται με τη χρήση χειροκίνητου ή ηλεκτρικού ψεκαστήρα.