Βερνικια

VERNILAC

PARQUET LX. 860

Το PARQUET LX 860 είναι διαφανές βερνίκι δύο συστατικών, πολυορεθάνης, ιδανικό για εφαρμογή σε ξύλινα πατώματα (παρκέτα). Εφαρμόζεται εύκολα, δίνοντας μία λεία, στιλπνή και ταυτόχρονα ελαστική επιφάνεια, με εξαιρετικές αντοχές στην τριβή, το χάραγμα, τους διαλύτες, τα υγρά καθαρισμού και τα χημικά. Δουλεύεται μαλακά, απλώνει θαυμάσια και δίνει ένα τέλειο φινίρισμα που διατηρεί αναλλοίωτη τη στιλπνότητα του, προσφέροντας ταυτόχρονα μακροχρόνια προστασία και ομορφιά που διαρκεί. 

Χρήση: Σε ξύλινα πατώματα (παρκέτα) εσωτερικών χώρων.
Εφαρμογή: Ρολό, πινέλο, σπάτουλα, πατρόγκα.
Σχέση ανάμιξης: 1 μέρος Ά συστατικού με 1 μέρος Β συστατικού, κατ’ όγκο.
Αραίωση: Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση και δεν απαιτείται αραίωση όταν εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο ή σπάτουλα, (πατρόγκα).Με το πιστόλι απαιτείται αραίωση με 30-35% κατ’ όγκο με διαλυτικό 3800 της vernilac.
Χρόνος ζωής μίγματος: 4-6 ώρες.
Απόδοση: 8-9™ ανά λίτρο, σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Επαναβαφή: Την επόμενη μέρα. Σε χαμηλές θερμοκρασίες η συνθήκες αυξημένης υγρασίας, οι χρόνοι στεγνώματος επιμηκύνονται.
Προετοιμασία επιφάνειας: To πάτωμα πρέπει να είναι τελείος στεγνό και καθαρό από σκόνες, λάδια, ξένες ύλες και σαθρά υλικά. Αφού καθαριστεί επιμελώς, εφαρμόστε ένα χέρι αστάρι PARQUET 3700 της VERNILAC, δίχως αραίωση. Ξύλινα πατώματα από τροπικά ξύλα πρέπει να ασταρώνονται με ειδικά μονωτικά αστάρια πατωμάτων.