Στεγανωτικα

HYPERDESMO®-LV

Το HYPERDESMO®-LV είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMΟ®-CLASSIC. Βασική επιδίωξη της ALCHIMICATM ήταν να καταστεί δυνατή η εφαρμογή του HYPERDESMΟ®- CLASSIC με airless spray χωρίς να είναι απαραίτητη η προσθήκη διαλύτη και παράλληλα η δυνατότητα εφαρμογής με ρολό από μη επαγγελματίες που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν διαλύτες. Κατόπιν επενδύσεων σε υπερσύγχρονα αντιδραστήρια, κατέστη εφικτός ο απόλυτος έλεγχος του πολυμερισμού με αποτέλεσμα ένα προϊόν με μικρή κατανομή μοριακού βάρους και ιξώδες 30% χαμηλότερο από το HYPERDESMΟ®- CLASSIC. Ακριβώς όπως το HYPERDESMΟ®-CLASSIC, αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη πολυουρεθανική ρητίνη η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ  CE: ETA-18/0947

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Στεγάνωση και προστασία:

 Ελενίτ και λαμαρίνας

 Γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων

 Ασφαλτόπανου

 Μεμβράνης EPDM

 Λουτρών

 Βεραντών και μπαλκονιών

 Δωμάτων/ταρατσών

 Χώρων στάθμευσης

 Γεφυρών  Σταδίων

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Άριστη πρόσφυση και στεγάνωση σημείο προς σημείο  Μεμβράνη χωρίς ενώσεις  Μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία  Διαπερατότητα υδρατμών  Αντοχή στην υδρόλυση και στους μικροοργανισμούς  Κάλυψη μικρορωγμών  Αντοχή στα χημικά και στην τριβή  Ενός συστατικού-ευκολία εφαρμογής  Εξαιρετική ελαστικότητα  Δυνατότητα συγκόλλησης υλικών επένδυσης (π.χ. πλακίδια) απευθείας στη μεμβράνη  Κατάλληλο για πόσιμο νερό μετά τον πολυμερισμό της μεμβράνης  Εύκολη επέμβαση και άμεση επιδιόρθωση χωρίς εργατικό κόστος  Προσθετικά, όπως ACCELERATOR-3000A, διαθέσιμα για ειδικές συνθήκες.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Καθαρίζετε την επιφάνεια από τα σαθρά υλικά, σκόνη, φυτικούς οργανισμούς, άλατα, λάδια, κλπ. Τα σαθρά υλικά πρέπει να λειαίνονται και να απομακρύνονται με τα κατάλληλα εργαλεία. Οι γυαλιστερές επιφάνειες πρέπει να αγριεύονται ή να καλύπτονται με αστάρι AQUADUR ή PRIMER-Τ. Σε περίπτωση άοπλης εφαρμογής του υλικού τυχόν υπάρχουσες έντονες ρηγματώσεις της επιφάνειας απαιτούν επισκευή πριν από την τελική στρώση με πολυουρεθανική μαστίχη HYPERSEAL®-25LM-S ή HYPERSEAL®-Expert150. Πριν από την εφαρμογή ανακατεύετε το υλικό χειροκίνητα ή με αναδευτήρα σε χαμηλές στροφές για περίπου 2’-3’. Εφαρμόζετε με ρολό, βούρτσα ή ψεκασμό (airless 200-250 bar). Οι στρώσεις (διαφορετικών αποχρώσεων) εφαρμόζονται διαδοχικά κάθε 6-24 ώρες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Ελάχιστη συνολική κατανάλωση: 1,5-1,8 kg/m2 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τα εργαλεία καθαρίζονται αρχικά με στεγνό χαρτί/ύφασμα και στη συνέχεια με SOLVENT-01. Δεν προτείνεται επαναληπτική χρήση ρολών.